Komponentit

Macomtechilta saat kaikki ATK-laitteiden komponentit. Lisäksi Macomtechilla on vanhojen tietokoneiden varaosia ja purettuja kannettavia tietokoneita.

Uudet tietokoneet ja komponentit tulevat pääasiassa suurilta maahantuojilta. Macomtech käyttää useita maahantuojia Suomesta ja muutamia ulkomaalaisia. Macomtechilla on suhteet varaosatoimittajiin.

Macomtech antaa kaikille komponenteille takuun. Takuu on maahantuojan määrittelemä.

Tietokoneen tärkein osa on emolevy!
Emo tukee tai kuristaa nopeutta ja ison tietomäärän vääntökykyä. Emolevyyn kiinnitetään muut tärkeät osat prosessori, työmuistit ja näytönohjain. Niiden tulee tukea toisiaan; ketju on yhtä heikko, kuin heikon lenkki. Pullonkaula on kitkaa ja kitka on lämpöä.
Kannettavien yleisimmät alustat eli emolevyt ovat Intel Centrino 1 vuodelta 2003, Intel Centrino 2 vuodelta 2008 ja Amd Puma vuodelta 2008.
Vanhat emot ovat mummoja. Ne tunnistat: ■Varmimmin katsomalla koneen sisälle. ■DDR työmuistin maksimikoko on 2GB ja nopeudet 400-533-667MHz. ■Internet verkkonopeus on 10/100, mutta 1000Mb/ sekunnissa puuttuu. ■Analogisesta kuvasta, jonka liittimet ovat VGA-sub/sub-D.

Ajankohtaista

Macomtech otti käyttöön nettiajanvarauksen.

20.10.2017

Macomtech Oy avasi nettiajanvarauksen, voit varata helposti ajan Windows 10 käyttöjärjestelmän päivittämiseen. Windows 7 tuki päättyy 14.1.2020 ja käyttöjärjestelmä tulee päivittää tätä ennen tietoturvasyistä. Olemme testanneet, että maatilojen ohjelmat toimivat myös Windows 10 käyttöjärjestelmässä.

Macomtech Oy 10-vuotis syntymäpäivät.

03.03.2017

Macomtech Oy täyttää maaliskuussa 10 vuotta. Juhlimme syntymäpäiviä maanantaina 6.3.2017. Tarjoamme kaikille paikalle tulleille makkaraa, kahvia ja kaakaota. Tarjoamme kaikki tuotteet -10% 1.3-1.6.2017 välisenä aikana. Uudet hinnat löydät suoraan verkkosivuiltamme. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme kuluneista vuosista. Toivomme kaupallista kevään odotusta.

Sivuston www.aloitus.net palvelin rikkoutui Oulussa.

24.03.2016

Palvelun www.aloitus.net palvelin rikkoutui Oulussa keskiviikkoyönä. Palvelut saatiin siirrettyä uuteen palvelimeen perjantaina 24.3.2016 noin klo.14. Palvelu toimii nyt normaalisti. Pahoittelemme tästä aiheutunutta katkosta. -Mika Macomtech Oy

Käytettyjä yrityskäytöstä vapautuneita Applen tuotteita myynnissä.

04.03.2016

Saamme enenemässä määrin Applen iPad mini, iPad 3 Retina ja 4 Retina tuotteita myyntiin. Laitteissa on langaton yhteys ja osaan tuotteista saa SIM-kortin sisälle. Kannettavien tietokoneiden valikoimaa parannamme käytetyillä Applen Macbook ja Macbook Pro tuotteilla. Lisäksi myyntiin tulee iPhone 5 puhelimia uudella akulla, uudella näytöllä ja suojakuorilla. Pyrimme pitämään näitä tuotteita aina

Nyt voit muokata aloitus.net sivua.

17.01.2016

Juho Taskila toteuttu aloitus.net sivulle mahdollisuuden muokata sivusto oman näköiseksi. Sinun tarvitsee keksiä omaperäinen käyttäjänimi ja kirjautua sisään. www.aloitus.net